چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۰۳

نگراني از فناوري تشخيص چهره / نه دليل كه بايد نگران اين فناوري باشيد

نگراني از فناوري تشخيص چهره / نه دليل كه بايد نگران اين فناوري باشيد

 

فناوري تشخيص چهره به سرعت در حال گسترش است. نرم افزاري كه با مقايسه تصاوير چهره انسان با يك پايگاه داده از سوابق كل جامعه، افراد را شناسايي مي كند و قطعا دنياي آينده ما را نيز تغيير خواهد داد؛ البته اين فناوري در همين لحظه كه اين مطلب منتشر مي شود به شدت در چين گسترده شده است اما آيا كل دنيا آماده پذيرش اين مهمان ناخوانده در لحظه لحظه زندگي روزمره هست؟ به طور معمول اين فناوري در بين نيروهاي پليس بيشتر رواج يافته اما در فرودگاه ها، ايستگاه هاي راه آهن و مراكز خريد نيز در حال استفاده گسترده است و اين مي تواند چالش هاي عجيبي در زندگي آينده همه ما ايجاد كند.

همان طور كه گفتيم فناوري تشخيص چهره به شدت در دنيا در حال گسترش است و به همين دليل  بحث بر سر نتايج استفاده از اين فناوري در آينده نزديك بسيار ضروري خواهد بود. براي مثال فعالان، سياستمداران، دانشگاهيان و حتي نيروهاي پليس در مورد تأثير شناسايي چهره بر فرهنگ سياسي مبتني بر حقوق و دموكراسي ابراز نگراني هاي جدي مي كنند. البته چنين موضوعي در كشورهايي با ساختار متمركز سياسي مانند چين، بحث هاي زيادي در بر نخواهد داشت اما آيا جهان غرب و كشورهايي كه خود را صاحب دموكراسي مي دانند نيز مي توانند چنين تعرض هايي به حريم شخصي را تاب بياورند؟ علاوه بر همه اين موضوعات در كشور ما ايران اين چالش ها در آينده اي نزديك مي تواند به شدت زندگي ما را تغيير دهد.

در اينجا نه دليل را براي شما بيان مي كنيم كه ما بايد نگران استفاده از فناوري تشخيص چهره در فضاهاي عمومي باشيم.

1) نظارت شديد خودكار بر زندگي روزمره
 

در بحث نگراني از فناوري تشخيص چهره بحث هاي نظارت شديد دولت بر رفتار عمومي در ابتداي موضوعات قرار مي گيرد به عبارتي با استفاده از اين فناوري نظارت بر رفتار شهروندان از سوي دولت به شدت زياد مي شود. بگذاريد با يك مثال واقعي تر بحث را باز كنيم، دوربين مداربسته در حال حاضر در سراسر شهرهاي ما گسترده شده اند، اما براي استفاده دولت از فيلم اين دوربين ها عليه شما، آنها بايد كليپ هاي خاصي از شما را پيدا كنند كه كاري را انجام مي دهيد تا به استناد به اين فيلم ها جرمي به شما نسبت داده شود.اما با مجهز شدن اين دوربين ها به فناوري هاي مبتني بر تشخيص چهره چنين نظارت هايي به شدت افزايش مي يابد و تشديد مي شود. بنابراين  فناوري تشخيص چهره ، نظارت بر رفتار هاي عمومي را به سطوح جديدي مي رساند. همچنين اين فناوري اين امكان را براي نظارت زنده و خودكار بر روي افراد در هنگام انجام كارهاي روزمره فراهم مي كند و به مقامات اين فرصت را مي دهد تا هر حركت شما را رديابي كنند. اين يك فيلم هاليوودي نيست، اين داستاني است كه همين لحظه در حال اجرايي شدن در دنياي واقعي است. شركت هاي زيادي در زمينه تكنولوژي تشخيص چهره در حال فعاليت هستند و در اين ميان مي توان شركت هايك ويژن را يكي از پيشگامان اين تكنولوژي در نظر گرفت.

2)عدم وجود چارچوب قانوني يا نظارتي مشخص
 

اكثر كشورها قانون خاصي براي استفاده از دوربين هاي تشخيص چهره ندارند كه استفاده از اين فناوري را تنظيم كند. اگرچه برخي از قانونگذاران در تلاشند اين مورد را تغيير دهند اما براي رسيدن به يك قانون مشخص و درست راه بسياري بايد طي شود. به همين دليل است كه اين بلاتكليفي حقوقي راه را براي سو استفاده از اين فناوري باز مي كند، مانند به دست آوردن تصاوير ما بدون اطلاع و رضايت ما و استفاده از آنها به روش هايي كه تصويب نمي كنيم.

3)  نقض حريم خصوصي
 

حق حريم خصوصي، حتي در فضاهاي عمومي نيز اهميت دارد. اين موضوع از فاش شدن هويت ما در مقابل دخالت دولت ها و بدون درخواست دولت يا شركت هاي خصوصي محافظت مي كند. ضبط و ذخيره سازي و تجزيه و تحليل تصاوير ما در مقياس بزرگ و گسترده در فناوري تشخيص چهره، اين حق عمومي و انساني را تضعيف مي كند زيرا اين بدان معناست كه ما ديگر نمي توانيم در ملا عام كاري انجام دهيم بدون اينكه دولت در مورد آن آگاهي نداشته باشد. بنابراين در بحث نگراني از فناوري تشخيص چهره نقض حريم خصوصي افراد مهمترين دغدغه عمومي به حساب مي آيد.

 

بيشتر بخوانيد:     نصب دوربين مدار بسته     تي وي تي

 

4) تخريب فرهنگ سياسي دموكراتيك
 

موضوع مهم ديگر اين است كه نظارت گسترده عموم مردم با استفاده از فناوري دوربين هاي تشخيص چهره مي تواند افراد را از حضور در رويدادهاي عمومي منصرف كند. اين موضوع مي تواند مشاركت در اعتراضات سياسي و كارزارهاي تغيير جامعه  را نيز به طور كامل خفه كند. همچنين اين تكنولوژي مي تواند رفتار ناسازگار را به شدت سركوب كند و بدين شكل ما شاهد يك جامعه مرده خواهيم بود. اين اثر خنثي كننده نقض جدي در حق آزادي اجتماعات ، و آزادي بيان به حساب مي آيد.

5) اين تكنولوژي رضايت مندي شهروندان را كاهش مي دهد

در مورد چگونگي استفاده از فناوري تشخيص چهره در واقع اطلاعات دقيق و خاصي وجود ندارد. اين بدان معني است كه به عموم مردم فرصتي داده نمي شود كه با ضبط، تجزيه و تحليل و ذخيره تصاوير خود در پايگاه داده موافقت داشته باشند. به همين دليل با محروم كردن شهروندان از رضايت عمومي در زندگي، آنها را از انتخاب و كنترل استفاده از تصاوير خود محروم مي كنيم.

 

6) اشتباهات گسترده در محاسبات

مطالعات متعدد نشان داده است كه الگوريتم هاي آموزش داده شده بر روي مجموعه داده هاي اين فناوري با اشتباهات گسترده روبرو است و در نتيجه افراد رنگين پوست، به ويژه زنان رنگين پوست را اشتباه شناسايي مي كند. چنين الگوريتمي به ويژه اگر منجر به دستگيري هاي غيرقانوني شود، يا اگر سازمان هاي دولتي و شركت هاي خصوصي را به تبعيض عليه زنان و مردم از نژاد اقليت سوق دهد، به شدت نگران كننده خواهد بود.

7)  افزايش سوبرداشت هاي مقرضانه
 

افرادي كه از نرم افزار تشخيص چهره استفاده مي كنند به اشتباه اعتقاد دارند كه اين فناوري بدون خطا است و اين موضوع مي تواند منجر به تصميمات نادرست در سيستم ها و سازمان هاي نظارتي شود. كاملا واضح است كه نتايج توليد شده توسط ماشين ها و فناوري هاي با چنين نواقصي نبايد نحوه رفتار آژانس هاي دولتي يا شركت هاي خصوصي با افراد را تعيين كند. بر اساس يك اصل كاملا منطقي اپراتورهاي آموزش ديده انساني بايد كنترل معني داري بر اين تكنولوژي داشته باشند و براساس قانون تصميم بگيرند.

8)  سو استفاده توسط گروه هاي مخفي دولتي
 

پايگاه هاي داده اي كه حاوي تصاوير چهره ما هستند بايد زنگ هشدار را به صدا درآورند. اين موضوع حاكي از آن است كه شركت هاي خصوصي و آژانس هاي اجراي قانون تصاوير ما را براي ساختن ليست هاي مظنونين احتمالي بدون اطلاع و رضايت ما مي توانند اين اطالعات را به اشتراك بگذارند. اين تهديدي جدي براي حقوق فردي و آزادي هاي مدني ما است. امنيت اين پايگاه هاي داده و آسيب پذيري آنها در برابر عملكرد هكرها نيز باعث نگراني مضاعف خواهد شد. نگراني از فناوري تشخيص چهره در چنين موضوعاتي بيشتر شبيه فيلم ها هيجاني و هاليوودي مي شود اما بايد اين اخطار را به شما بدهيم كه در واقعيت اين كار در حال انجام است و نظارت شديدي در آينده بر رفتار شما اعمال خواهد شد.

9) سو استفاده از تكنولوژي تشخيص چهره عليه اقشار ضعيف
 

براي نظارت بر جرايم احتمالي كه در سطح شهرها رخ مي دهد مي توان از فناوري تشخيص چهره استفاده كرد. اما همچنين اين فناوري مي تواند به صورت انتخابي و با نيت هاي ديگر نيز به كار گرفته شود. به عنوان مثال براي شناسايي مهاجران و پناهندگان و يا حتي براي سركوب كردن جناح هاي سياسي ديگر. همچنين دولت هايي كه به نقض آشكارحقوق اقليت ها در كشورشان متهم هستند مي توانند از اين فناوري براي سركوب بيشتر اين اقليت ها استفاده كنند.

بحث شديداً مورد نياز

با نگراني هاي فراوان در مورد فناوري تشخيص چهره ، ما به شدت به گفتگوي برجسته تري در مورد تأثير اين فناوري بر حقوق و آزادي هاي مدني نياز داريم. بدون تنظيم صحيح اين سيستم ها، ما مي توانيم دولت هاي پليسي را در كشورهاي مختلف دنيا ايجاد كنيم كه در نهايت به از دست رفتن آزادي هاي اجتماعي و تشكيل دولت هاي سركوب گر منتهي مي شود. فاشيسم با اين تكنولوژي يك قدم به جامعه جهاني نزديك تر مي شود.

  1. http://webkaran.avablog.ir/post/22/%D8%A7%D8%B5%D9%88%D9%84+%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87+%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C+%D8%B5%D9%81%D8%AD%D8%A7%D8%AA+%D9%88%D8%A8
  2. http://web24.avablog.ir/post/22/%D8%A7%D8%B5%D9%88%D9%84+%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87+%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C+%D8%B5%D9%81%D8%AD%D8%A7%D8%AA+%D9%88%D8%A8
  3. http://web24.avablog.ir/post/30/3+%D8%B1%D9%88%D8%B4+%D8%A7%D8%B5%D9%84%DB%8C+%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA+%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA
  4. http://web24.avablog.ir/post/28/%D9%BE%D9%84%D8%A7%DA%AF%DB%8C%D9%86+%28Plugin%29+%DB%8C%D8%A7+%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87+%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%9F
  5. http://web24.avablog.ir/post/26/%DA%AF%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87+SSL+%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA+%D9%88+%DA%86%D8%B1%D8%A7+%D8%A7%DB%8C%D9%86%D9%82%D8%AF%D8%B1+%D9%85%D9%87%D9%85+%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%9F

 

 

 

آكادمي پزشكي دولتي سن پترزبورگ

آكادمي پزشكي دولتي سن پترزبورگ

آكادمي پزشكي دولتي سن پتربرزبورگ مچنيكو دوم(اسپسما) يك دانشگاه دولتي واقع در سن پترزبورگ روسيه است. اين دانشگاه يكي از قديمي ترين و بزرگترين دانشكده هاي عالي پزشكي روسيه است. دانشگاه در طول 112 سال سابقه خود همچنان به عنوان يكي از موسسات برجسته روسيه در زمينه پزشكي و آموزش متخصصان در زمينه پزشكي پيشگيري و باليني باقي مانده است. اين دانشكده اغلب به دليل تغيير نام در سال 1920 به عنوان دانشكده پزشكي دوم در سن پترزبورگ شناخته مي شود ، نسبت به دانشگاه پزشكي دولتي سن پترزبورگ ، كه كالج پزشكي اول ناميده مي شود. اين دانشگاه در حال حاضر بزرگترين بيمارستان بيماري هاي عفوني را در سن پترزبورگ احداث مي كند ، عنواني كه قبلاً توسط بيمارستان بوتكين كسب شده بود.

l4ca_x1.jpg

ان دبليو اس ام يو يك رسم طولاني در آموزش دانشجويان روسي و بين المللي دارد. بيش از 35000 فيزيك دان از دانشگاه فارغ التحصيل شدند. از زمان شروع برنامه بين المللي در سال 1947 بيش از 3500 فارغ التحصيل بين المللي از بيش از 50 كشور وجود داشته است.

در حال حاضر اين دانشگاه 5000 دانشجو دارد. برنامه هايي براي اتحاد اسپسما با ساير مدارس براي تشكيل دانشگاه پزشكي ايالتي جنوب غربي وجود دارد.

اين دانشگاه در سال 1907 به راهنمايي عضو هيئت علمي ولاديمير بختروف تاسيس شد و توسط دولت روسيه از طريق وزارت بهداشت بر اساس قوانين دولت روسيه توسعه يافت.

تغيير نام ها

907–1920 - دانشكده پزشكي انستيتوي روانشناختي

1920–1936 - موسسه پزشكي دوم لنينگراد

1936–1946 - موسسه با يك بيمارستان شهري متحد شد و به نام ايليا ايليچ مچنيكوف برنده نوبل نامگذاري شد

)1946–1994 - موسسه بهداشتي و بهداشتي لنينگراد به دستور هيئت وزيران اتحاد جماهير شوروي (شماره 14077 از 22.12.1946

)1994–1995 - آكادمي پزشكي دولتي سن پترزبورگ (فهرست سازمان جهاني بهداشت ، چاپ 7 ، صفحه 329

)1995–2011 - اين دانشگاه به نام دانشمند بزرگ روسي نامگذاري شد (سفارش شماره 1307-p ، مورخ 22/12/1995

2011 – هم اكنون - آكادمي پزشكي ايالتي سن پترزبورگ به دانشگاه پزشكي ايالتي شمال و غرب تغيير نام داد ، متخصص ارائه خدمات بهداشتي و درماني به ناحيه فدرال شمال غربي فدراسيون روسيه (دستور شماره 609 ، مورخ 23 ژوئن 2011)

فارغ التحصيلان برجسته تحصيل در روسيه

پوارو آنوخين(1926)(سايبرنتيك، نظريه سيستم هاي عملكردي))

سرگئي اليزاروفسكي (1934) (جراح جنگ جهاني دوم ، دندانپزشك)

الكساندر پانوف (1928)

ايوان گوركيان (1930) جراح و دانشمند

 (پيشگام جراحي قلب)وازيلي كولسو(1931)

سرگئي مرداشيوف  (1930)

لئونيد پرشينينوف (1931) (زنان ، زنان و زايمان)

آناتولي پورتنوف (19142006) ، روانپزشك برجسته روسي

 (قهرمان جنگ شوروي ، دكتر)اكاترينا ميخايلوا دمينا (1950)

 (روان درماني ، سكسولوژي)لو شلگو (1971)

 

كتري قوري جديد و شيك و ارزان در انواع مختلف

كتري قوري جديد و شيك و ارزان در انواع مختلف

 

اگر به دنبال كتري و قوري جديد و شيك و با قيمت ارزان هستيد اين آگهي را از دست ندهيد.

ست كتري و قوري هاي استيل، رنگي، چيني و ... با قيمت هاي مختلف

arg2_m2.jpg

بهترين مارك كتري و قوري تركيه، بورس كتري و قوري در تهران، قوري و كتري ارزان، قيمت كتري استيل 3 ليتري، كتري ارزان قيمت، كتري استيل، كتري استيل كوچك، كتري قوري جديد و شيك، كتري قوري يونيك با قيمت، كتري و قوري رنگي، كتري و قوري كركماز، كتري و قوري چي بخرم